Όροι Χρήσης

Η εταιρία με την επωνυμία «LAWNET S.A.», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ηπίτου αρ.21, ΤΚ 10557 (εφεξής και χάριν συντομίας η «Εταιρία») δικαιούχος και αποκλειστικός διαχειριστής, του διαδικτυακού τόπου «www.lawjobs.gr»,  παρέχει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι, αναλυτικά περιγραφόμενους Όρους Χρήσης, καθώς και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων[link], τους οποίους ο εκάστοτε επισκέπτης / χρήστης του lawjobs.gr παρακαλείται να διαβάσει προσεχτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του lawjobs.gr, μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Σε περίπτωση διαφωνίας ο χρήστης παρακαλείται όπως δεν προβεί σε χρήση του lawjobs.gr.  Επισκέπτες του ιστοτόπου που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστοτόπου lawjobs.gr.

  1. Εισαγωγή

Η Εταιρεία παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του lawjobs.gr  αριθμό υπηρεσιών οι οποίες συνίστανται στην παροχή πληροφοριών επί της νομικής αγοράς εργασίας και στην δυνατότητα χρήσης εργαλείων επικοινωνίας και αναζήτησης κλπ. Το σύνολο των υφιστάμενων υπηρεσιών καθώς και οιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο lawjobs.gr υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης, εκτός αν ρητά προβλέπεται το αντίθετο. Ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του lawjobs.gr αποδέχεται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη το σύνολο των πληροφοριών/υπηρεσιών του lawjobs.gr, «ως έχει», αναγνωρίζοντας ότι η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την περιορισμένη απόδοση, την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεδομένων, καθώς και την οιαδήποτε ζημία, η οποία τυχόν προκληθεί από την χρήση του lawjobs.gr.

Η χρήση του lawjobs.gr διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού -και του Διεθνούς Δικαίου, οι οποίες είναι δεσμευτικές για τον χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος υποχρεούται να συμμορφώνεται με αυτές. Επιπροσθέτως ο χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του lawjobs.gr σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους, απέχοντας από κάθε ενέργεια η οποία μπορεί να προσβάλλει το ήθος και την προσωπικότητα άλλων επισκεπτών/χρηστών ή να προκαλέσει προβλήματα και δυσλειτουργίες στην εύρυθμη λειτουργία του lawjobs.gr.

Ο χρήστης/επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της αποκλειστικής επιλογής, άρνησης ανάρτησης/δημοσίευσης ή διαγραφής, οποιουδήποτε περιεχομένου διατίθεται μέσω των υπηρεσιών του lawjobs.gr. Επίσης, η Εταιρεία και οι εξουσιοδοτηθέντες συνεργάτες της, διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν χωρίς ειδοποίηση οποιοδήποτε περιεχόμενο ή/και ανάρτηση παραβιάζει τους παρόντες  Όρους Χρήσης.

  1. Όροι Εγγραφής / Υποχρεώσεις Μέλους [συνδρομητή]

Ο Χρήστης/επισκέπτης που επιθυμεί να εγγραφεί ως μέλος [συνδρομητής] στις υπηρεσίες του lawjobs.gr, θα πρέπει:

  • να δηλώνει τα αληθή, πλήρη και ισχύοντα προσωπικά – επαγγελματικά στοιχεία του, συμπληρώνοντας τις σχετικές αιτήσεις [φόρμες καταχώρησης] του lawjobs.gr
  • να ενημερώνει το lawjobs.gr άμεσα για κάθε αλλαγή των ανωτέρω στοιχείων, καθώς και να φροντίζει ώστε τα στοιχεία αυτά να παραμένουν διαρκώς ακριβή, πλήρη και αληθή.

Η Εταιρία παρέχει στους χρήστες του lawjobs.gr υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των Όρων Χρήσης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους.

O χρήστης/μέλος παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα κατά τη χρήση του λογαριασμού του (user account). Οι χρήστες συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την Εταιρεία για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή / και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την επιμελή χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους, στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των χρηστών/μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

  1. Λειτουργία Υπηρεσιών [έναρξη, διακοπή]

Η Εταιρεία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, και ο χρήστης/μέλος το αποδέχεται, να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά την λειτουργία του lawjobs.gr, με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη του.

  1. Δοκιμαστικές Συνδρομές

Η Εταιρεία ενδέχεται να προσφέρει δοκιμαστικές Συνδρομές για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς πληρωμή ή με μειωμένη τιμή («Συνδρομή Δοκιμής»). Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να καθορίζει τις προϋποθέσεις για μια Συνδρομή Δοκιμής και με την επιφύλαξη του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, να ανακαλεί ή να τροποποιεί τη Συνδρομή Δοκιμής, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση/ενημέρωση και χωρίς καμία ευθύνη.

ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

  1. Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια συστηματικών τεχνολογικών ελέγχων και βελτιώσεων, προκειμένου οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα και οι επιλογές του lawjobs.gr να παρέχονται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή. Δεν ευθύνεται όμως στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία του lawjobs.gr ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό, ή/και αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών/μελών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (hackers) παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία του lawjobs.gr καθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού.

  1. Αποκλεισμός Ευθύνης εκ των παρεχομένων πληροφοριών

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο lawjobs.gr δημοσιεύονται και αναρτώνται στο lawjobs.gr με πρωτοβουλία και αποκλειστική ευθύνη των επισκεπτών/χρηστών/μελών του και δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν προτροπή της Εταιρείας για την τέλεση συγκεκριμένων πράξεων (π.χ. συνεργασίας, συνάψεως συμβάσεως εργασίας κ.λπ.). Η Εταιρεία αναλαμβάνει αποκλειστικά και μόνον την συλλογή, τον γραμματικό-συντακτικό έλεγχο και την ανάρτηση του περιεχομένου στο lawjobs.gr. ΔΕΝ Εγγυάται όμως σε καμία περίπτωση για την ορθότητα, την πληρότητα ή και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών αυτού (του lawjobs.gr). Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης/μέλος χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του lawjobs.gr αποκλειστικά και μόνον με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών.

Η Εταιρεία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα ελέγχου των καταχωρηθέντων ή/και αναρτηθέντων περιεχομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών του ιστοτόπου. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αφαίρεσης ή/και απενεργοποίησης των κωδικών πρόσβασης στο λογαριασμό του  χρήστη/μέλους για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον κατά τη διακριτική της ευχέρεια, παραβιάζονται οι παρόντες Όροι Χρήσης.

Η Εταιρεία διατηρεί το σχετικό δικαίωμα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες/μέλη του lawjobs.gr ή/και προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Η αφαίρεση ή απενεργοποίηση της πρόσβασης στο Περιεχόμενο θα πραγματοποιείται κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας και δεν υπόσχεται να αφαιρέσει ή να απενεργοποιήσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο Περιεχόμενο χρήστη.

Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των χρηστών/μελών του ιστοτόπου, ούτε εγκρίνει οποιαδήποτε άποψη που περιέχεται σε αυτό.

  1. Ευθύνη εκ των Διαφημίσεων

Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με το περιεχόμενο των διαφημίσεων (οιασδήποτε κατηγορίας και μορφής) που αναρτώνται στο lawjobs.gr καθώς επίσης και με την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τρίτους που διαφημίζονται στο lawjobs.gr. Περαιτέρω η Εταιρία δεν ευθύνεται για οιοδήποτε ζήτημα ανακύψει από τυχόν σύναψη πάσης υφής εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/μέλους και του τρίτου διαφημιζόμενου.

  1. Παραβάσεις – Αναφορά περιεχομένου χρήστη/μέλους

Εάν η Εταιρεία λάβει γνώση ότι καταχωρημένο περιεχόμενο είτε παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης, είτε είναι παράνομο ή παραπλανητικό διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να λάβει μέτρα χωρίς προηγούμενη κοινοποίηση στον χρήστη/μέλος που το έχει καταχωρήσει.

Εάν πιστεύετε ότι καταχωρημένο περιεχόμενο [αγγελία] δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες Όρους Χρήσης, είναι παράνομο ή παραπλανητικό, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του lawjobs.gr.

  1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών του lawjobs.gr, ήτοι ενδεικτικώς και όχι περιοριστικά συμπεριλαμβανομένων, των κειμένων, αγγελιών, φωτογραφιών, πάσης φύσεως αρχείων, σημάτων/λογοτύπων, μορφής (lay – out) του lawjobs.gr, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην Εταιρεία, διατίθενται δε στους χρήστες/μέλη του αυστηρά για προσωπική χρήση. Η Εταιρία πάντοτε στα πλαίσια της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο lawjobs.gr να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία ή πληρότητα τους.

Περαιτέρω απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του lawjobs.gr. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του lawjobs.gr με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Σε διαφορετική περίπτωση οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει πάσα προκληθείσα εις αυτήν θετική και αποθετική ζημία, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ο χρήστης/επισκέπτης/μέλος αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι η Εταιρία έχει την δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο lawjobs.gr.

Χρήση λογοτύπου σε αγγελίες: Ο χρήστης/μέλος/αγγελιοδότης δηλώνει υπεύθυνα ότι τα καταχωρηθέντα αρχεία στο lawjobs.gr αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία και σε καμία περίπτωση δεν θίγουν οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου. Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει αναφορικά με το περιεχόμενο των ανωτέρω αρχείων καθώς επίσης και για οιοδήποτε τυχόν ζήτημα ανακύψει με αυτά.

Περαιτέρω ο χρήστης/μέλος/αγγελιοδότης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν εξόδων, δικαστικών ή άλλων) που τυχόν θα υποστεί η Εταιρία από αξιώσεις οιουδήποτε τρίτου, που συνδέονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με την καταχώρηση και προβολή των ανωτέρω αρχείων λογοτύπου.

  1. Δικαίωμα Εταιρείας

Ο χρήστης/μέλος αποδέχεται πλήρως και χωρίς επιφύλαξη:

[1] το αποκλειστικό δικαίωμα της Εταιρίας να διακόψει την χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του lawjobs.gr και να διακόψει την διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών του lawjobs.gr κάθε φορά που θεωρεί αυτή (η Εταιρεία) ότι οι Όροι Χρήσης έχουν παραβιαστεί από τους χρήστες/μέλη του lawjobs.gr.

Συγκεκριμένα ο χρήστης αποδέχεται πλήρως και αναντίρρητα ότι η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε κρίνει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, ότι το περιεχόμενο μιας αγγελίας/διαφήμισης τυγχάνει, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, παραπλανητικό ή/και παράνομο ή/και ψευδές ή/και προσβλητικό καθώς επίσης και ότι το εν λόγω περιεχόμενο αντίκειται εν γένει στους παρόντες Όρους Χρήσης να διακόψει την δημοσίευση και ανάρτησή της στο lawjobs.gr. Ταυτόχρονα η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέπει στον χρήστη/αγγελιοδότη της εν λόγω αγγελίας να αναρτήσει/δημοσιεύσει μελλοντικά στο lawjobs.gr άλλες αγγελίες.

[2] το αποκλειστικό δικαίωμα της Εταιρίας να αναρτά το περιεχόμενο των αναρτηθέντων αγγελιών και σε όλους τους ιστοτόπους στους οποίους η ίδια είναι Διαχειριστής, καθώς και στις αντιστοίχως συνδεδεμένες με αυτές σελίδες της σε όλα τα social media, όπως είναι το Facebook, το Twitter και το Instagram.  

  1. Δεσμοί – Links προς άλλα sites

Το lawjobs.gr εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρεία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητά τους. Συνεπώς για οιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ο χρήστης/επισκέπτης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους αντίστοιχους ιστοτόπους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος. Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοτόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για οιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την επίσκεψη των ως άνω διαδικτυακών τόπων αποκλειστικό υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε δικαιούχος/διαχειριστής αυτών.

  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρία καλύπτει το σύνολο των προσωπικών δεδομένων και στοιχείων καθώς επίσης και τις προϋποθέσεις συγκέντρωσης, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών του lawjobs.gr.
Η Εταιρεία συλλέγει προσωπικά δεδομένα στο lawjobs.gr:

  • Όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
  • Όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του

Ο χρήστης αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.3471/2016 και του ΓΚΠΔ 2016/679 ως ισχύουν, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα του σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, ως έχει αναλυτικά αναρτηθεί.   

  1. Τρόπος Πληρωμής

Για την δημοσίευση αγγελιών ή/και διακεκριμένων αγγελιών που πραγματοποιούνται στo lawjobs.gr η Εταιρία δέχεται πληρωμές μέσω:

  1. Πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Αποδεκτές κάρτες είναι: Visa και MasterCard.
  2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  3. Μέσω paypal

Η χρέωση της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω του lawjobs.gr θα πρέπει να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες. Στη φόρμα αγοράς που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή.

Το σχετικό παραστατικό [Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών – ΤΠΥ] θα σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας [e-mail] με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς.

Κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας για μια Συνδρομή επί πληρωμή, μια Δοκιμή, ή μία μοναδική αγγελία, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση αμέσως στην Ειδική υπηρεσία. Εάν εγγραφείτε ηλεκτρονικά για μια Συνδρομή επί πληρωμή ή μια Αγγελία, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και θα λάβετε πλήρη επιστροφή όλων των χρημάτων που καταβάλατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών (η «Περίοδος υπαναχώρησης»). Οι επιστροφές δεν θα καταβληθούν όμως εάν κάνετε χρήση της Υπηρεσίας σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την Περίοδο υπαναχώρησης.

  1. Ασφάλεια Πληρωμών / Συναλλαγών

Η Εταιρεία, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως θα πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία αυτής κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων από τους Όρους Χρήσης του lawjobs.gr στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, δηλώνετε ρητά ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της εν λόγω πιστωτικής κάρτας. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας για χρέωση αυτής με το ποσό της αγοράς που πραγματοποιείτε μέσω του lawjobs.gr. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα απορριφθεί, για οποιονδήποτε λόγο, από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, τότε η αγορά δεν θα εκτελεστεί.

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται μέσα από την ιστοστελίδα lawjobs.gr, της Εταιρείας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών [ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ] με τον οποίο είναι συμβεβλημένη η Εταιρεία.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP).

  1. Cookies

Η Εταιρεία μέσω του ιστοτόπου lawjobs.gr χρησιμοποιεί Cookies για τη διευκόλυνση της πλοήγησης και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του ιστοτόπου. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/συνδρομητή, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το lawjobs.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές δυσλειτουργίες, να επιτρέπουν την αναγνώριση χρηστών/συνδρομητών και να διευκολύνουν την πρόσβασή τους στo lawjobs.gr και επίσης συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του lawjobs.gr.

Επισημαίνεται ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το lawjobs.gr.

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και σε περίπτωση που οιοσδήποτε εξ’ αυτών κριθεί ως άκυρος ή/και μη εφαρμοστέος έστω και μερικά για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι, εφαρμόζονται και έχουν πλήρη ισχύ.

Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του lawjobs.gr, οι καταναλωτές μπορούν σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, να απευθύνονται στον αρμόδιο ελληνικό φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών που είναι εν προκειμένω ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Λ. Αλεξάνδρας 144, Αθήνα, ΤΚ: 11471, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

E-mail: grammateia@synigoroskatanaloti.gr,
Δικτυακός τόπος: http://www.synigoroskatanaloti.gr,

Τηλέφωνο: 210-64.60.862

Εφόσον δεν καταστεί δυνατή η φιλική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. Για κάθε διαφορά σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση του lawjobs.gr, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.